Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident rutier în Alba Iulia – pieton grav rănit după ce a fost acroșat de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 61 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba, după ce a fost rănit într-un accident rutier ce a avut loc în Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor, victima intenționa să traverseze str. Tudor Vladimirescu, moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism.

La fața locului se desfășoară cercetări, revenim cu amănunte.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, victima accidentului se numește B.V., are 61 de ani și locuiește în Teiuș. Acesta a fost surprins în timp ce traversa strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia (zona Casa Județeană de Pensii), prin loc marcat și semnalizat corespunzător, de un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în Alba și condus de S.A. de 61 de ani, domiciliat în cartierul Oarda din Alba Iulia.

Imediat după producerea accidentului, șoferul mașinii a transportat victima la spital, după care s-a întors la locul evenimentului rutier.

B.V. a fost grav rănit, suferind fracturi de umăr, tibie și peroneu și a rămas internat în spital pentru îngrijiri de specialitate.

UPDATE raport IPJ Alba:  Ieri,  in jurul orei 16.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă  Alba, cu privire la faptul că la Secţia Primiri Urgenţe s-a prezentat un bărbat care a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în jurul orelor 15,30, B.V., de 61de ani, din Teiuş, s-a angajat în traversarea străzii Tudor Vladimirescu, pe trecerea de pietoni, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 61 de ani, din Alba Iulia care după producerea accidentului a transportat victima la spital după care s-a întors la locul evenimentului.

În urma accidentului pietonul a suferit mai multe leziuni (fracturi) şi a rămas internat în spitalul din Alba Iulia.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care e evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Gheorghe Tamaș și Neculai Vrabie, doi veterani din Daia Română, sărbătoriți la venerabila vârstă de 101 ani, respectiv 99 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gheorghe Tamaș și Neculai Vrabie, doi veterani din Daia Română, sărbătoriți la venerabila vârstă de 101 ani, respectiv 99 de ani Gheorghe Tamaș și Neculai Vrabie, doi veterani din Daia Română, au fost sărbătoriți împlinirea a 101 ani, respectiv 99 de ani. Citește și: FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea