Ziarul Unirea

Accident rutier în Aiud, provocat de un șofer ”mort de beat”. Nu s-a încadrat corespunzător pe banda de circulație și a intrat în coliziune cu un autovehicul staționat

Un accident rutier a avut loc în data de 8 august, un șofer care conducea aflându-se sub influența băuturilor alcoolice nu s-a încadrat corect pe banda de circulație, intrând în coliziune cu un autovehicul staționat. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur.

La data de 08 august, în jurul orei 11.00, pe strada Ion Creanga din Aiud, un tânăr de 28 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi încadrat corespunzător pe banda de circulație a sensului de mers dinspre Ciumbrud spre Aiud și a intrat în coliziune cu un autoturism, care era staționat.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419