Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO | ACCIDENT RUTIER GRAV pe șoseaua de centură din Alba Iulia: O femeie ÎNCARCERATĂ și o altă persoană RĂNITĂ, în urma unei coliziuni între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT RUTIER GRAV pe șoseaua de centură din Alba Iulia: O femeie ÎNCARCERATĂ și o altă persoană RĂNITĂ, în urma unei coliziuni între două autoturisme

Un accident rutier a avut loc joi, 7 decembrie, în jurul orei 18:00, în Municipiul Alba Iulia, unde o persoană este încarcerată, după coliziunea între două autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, zona giratoriului cu strada Mărășești.

Este vorba despre două autoturisme implicate, o persoană fiind posibil încarcerată.

În cadrul incidentului au intervenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Citește și: ACCIDENT rutier GRAV lângă Rimetea: O mașină a intrat într-un cap de pod. O femeie, dusă la spital

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehiculele.

Din primele date, o persoană ar fi rănită.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

YouTube video

UPDATE, ora 18.58: Persoana încarcerată, de sex feminin, a fost extrasă din mașină de către pompierii militari.

A fost predată echipajului SAJ, cu traumatism de membru inferior, urmând a fi transportată la UPU Alba.

Cea de-a doua persoană, prezintă leziuni la unul din membrele inferioare. La momentul de față aceasta este asistata de către celalalt echipaj medical.

UPDATE, ora 22.20: Potrivit unor surse ale ziarulunirea.ro, șoferița, în vârstă de 73 de ani, ar fi decedat ulterior, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, după ce a intrat cu mașina pe contrasens.

UPDATE, IPJ Alba: La data de 7 decembrie 2023, în jurul orei 18,25, o femeie de 73 de ani, din localitatea Galda de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde, ulterior, a decedat.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism, în vârstă de 43 de ani, din Alba Iulia, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 15 ani, din Alba Iulia, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 15 ani, din Alba Iulia, a plecat de acasă, fără a spune unde se duce și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea