Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident rutier grav pe DN 74, între Zlatna și Abrud. Patru răniți. Trafic restricționat

Bogdan Presecan

Publicat

în

ambulantaUn accident rutier grav s-a produs astăzi, în jurul orelor 14.25, pe DN74, între Zlatna şi Abrud, în zona Dealul Mare. 

Sensul de circulaţie Zlatna – Abrud este restricţionat, până la finalizarea cercetărilor polițiștilor la faţa locului.

Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme, ambele înmatriculate în județul Alba. Una dintre victime a suferit leziuni grave. Toți răniții au fost transportați de urgență la spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism marca Mercedes  a intrat pe contrasens şi a lovit un autoutilitară marca Citroen.

UPDATE ora 15.50: Circulația rutieră pe Dealul Mare a fost reluată în condiții normale pe ambele sensuri.

UPDATE IPJ Alba: Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată prin  112, cu privire la faptul că pe DN 74, s-a produs un accident rutier. Echipa operativă deplasată la faţa locului, a constatat că D.N.M., de 44 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Abrud, într-o succesiune de curbe a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de J.O., de 59 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului cei doi conducători auto au suferit leziuni  (fracturi) iar două femei, de 31 şi 23 de ani, ambele pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit de asemenea leziuni însă nu au rămas internate în spital.  Cercetările sunt continuate.

foto arhivă

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea