Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier cu pagube materiale, provocat de un șofer BĂUT, lângă Balomiru de Câmp: Ce alcoolemie avea acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc marți seara pe DN 7, la km 346, în afara localității Balomiru de Câmp. Un șofer beat a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus.

La data de 23 iunie 2020, în jurul orei 18.50, pe DN 7, la km 346, în afara localității Balomiru de Câmp, un bărbat de 57 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcția Cugir – Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 39 de ani, din comuna Săliștea.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale însă, în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru cel care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea