UPDATE: Accident rutier cu 5 victime la intrare în Aiud în această dimineaţă

Toţi pasagerii din autoturismul implicat în coliziune sunt din  Aiud. Vina aparţine şoferului autoutilitarei

În această dimineaţă, la orele 7.30, în condiţii de vizibilitate redusă şi pe un carosabil umed a avut loc un accident grav de circulaţie, soldat cu 5 victime. În timp ce se deplasa din direcţia Aiud spre Alba Iulia, o maşină marca Dacia a intrat în coliziune cu o autoutilitară. A fost necesară intervenţia S.M.U.R.D. Aiud pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor victimelor. Cei 5 răniţi au fost transportaţi cu o ambulanţă la spitalul din Aiud iar ulterior unul din cei 5 pasageri, o tânără rănită grav la cap şi cu fractură la picior a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

ELIT

Primele cercetări ale poliţiştilor au stabilit că şoferul autoutilitarei care se deplasa în direcţia Aiud, din cauza neatenţiei, sau pentru că a adormit la volan, a pierdut controlul vehiculului şi s-a ciocnit frontal de autoturismul Dacia care circula regulamentar.

UPDATE: I.P.J. Alba – La data de 29.11.2011, ora 07.19, pe DN 1, km 405+ 700 metri, în afara municipiului Aiud, F.I., de 28 de ani, din comuna Clînceni, judeţul Ilfov, în timp ce conducea o autoutilitară, datorită neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers iar la revenirea pe sensul său de mers a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Aiud. În urma accidentului 3 pasageri în autoturism, cu vârste între 19 şi 32 de ani, toţi din municipiul Aiud, au suferit leziuni corporale grave iar conducătorul autoturismului şi un bărbat de 42 de ani, de asemenea pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Vom reveni cu amănunte. (B.P.)

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...