Accident produs de un șofer bine alcoolizat, la Almaşu Mare. A fost oprit de un șanț și ulterior de polițiști

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată joi după-amiază cu privire la faptul că pe D.J. 705, pe raza comunei Almaşu Mare, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, “echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că G.V., de 67 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Geoagiu-Almaşu Mare, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, la kilometrul 35, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care era singur în autoturism, a suferit leziuni corporale însă a părăsit locul accidentului cu acelaşi autoturism, fiind depistat de poliţişti pe raza localităţii Almaşu de Mijloc.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

G.V. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus a spitalul din Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a-i fi recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei însă a refuzat internarea.

Faţă de G.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.”

 foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136