Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT la Vinerea: Un bărbat de 62 de ani, acroșat de un autoturism în timp ce traversa trecerea de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 08 octombrie 2019, în jurul orei 14.10, polițiștii din Cugir au fost solicitați să intervină pentru soluționarea unui accident rutier, produs pe raza localității Vinerea, în urma căruia un pieton a suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 62 de ani, din Vinerea, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni, a fost acroșat de un autoturism al cărui șofer și-a continuat drumul.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni la un picior și a fost transportat la spital.

Ulterior, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Rutier, polițiștii din Cugir au reușit să identifice, pe raza localității Balomiru de Câmp, autoturismul implicat în accident și pe conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Cugir, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea