Rămâi conectat

Actualitate

Accident la trecerea cu calea ferată de la Șard. Un autoturism a fost lovit de tren

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident s-a petrecut marți, 9 aprilie, în jurul orelor 21.00, la trecerea cu calea ferată nesemnalizată de la Șard – Ighiu. Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat fiind acroșat de tren.

Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE IPJ Alba: Șoferul imprudent conducea un autoturism marca Logan la momentul producerii accidentului petrecut la trecerea cu calea ferată. În mașină se mai aflau încă 4 pasageri norocoși, niciunul dintre ei nefiind rănit în urma impactului. Trenul personal se deplasa în direcția Zlatna și a împins autoturismul mai mulți metri, până într-un bolovan de pe marginea căii ferate.

Conducătorul auto responsabil de producerea accidentului nu se afla sub influența băututilor alcoolice.

UPDATE raport IPJ Alba: Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 , cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Şard, un autoturism a fost acroşat de un tren, fără a fi înregistrate victime omeneşti.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că M.C.V., un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Ighiu, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, împrejurare în care a fost surprins de   trenul de calatori  14674 care circulă pe ruta Alba Iulia – Zlatna.

Accidentul s-a soldat cu avarierea autoturismului şi a locomotivei.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi Autoritățile europene au implementat instalarea obligatorie a „cutiei negre” pentru toate mașinile noi, începând din vara acestui an, mai exact luna iulie. Comisia Europeană a decis să introducă un nou tip de dispozitiv pentru a facilita analiza modului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea