Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ACCIDENT la Crăciunelu de Jos: Un șofer, BEAT MANGĂ, a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Avea o alcoolemie de 0.94 mg/l

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident cu pagube materiale a avut loc miercuri, 13 ianuarie, în jurul orei 12,30, pe strada Bucerzii din comuna Crăciunelu de Jos.

La data de 13 ianuarie 2021, în jurul orei 12,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe strada Bucerzii din comuna Crăciunelu de Jos.

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă, din sens opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 39 de ani a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea