Rămâi conectat

Actualitate

Accident între o motocilistă şi un autoturism pe DN1, lângă Cunţa UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie care conducea o motociletă a ajuns la spital, după ce a fost accidentată, miercuri, în jurul orei 18.30, de un autoturism în timp ce circula pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, chiar în dreptul localităţii Cunţa.

 Potrivit poliţiştilor prezenţi la locul accidentului, victima, cetăţean italian,  se angajase într-o depășire când a fost atinsă în mers de maşina care circula în aceeaşi direcţie. Motocileta s-a oprit doar în şanţul de pe marginea drumului.

Femeia a fost transportată în stare de conştienţă la spital, de către o ambulanţă.

În ultima perioadă, odată cu înmulţirea motociliştilor pe şoselele din judeţul Alba, a crescut simţitor şi cel al accidentelor în care sunt implicaţi şoferii acestor autovehicule.

 UPDATE raport IPJ Alba: „Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că o femeie în vârstă 40 de ani, din localitatea Bergamo, Italia, în timp ce conducea o motocicletă s-a angajat într-o depăşire neregulamentară a unui autoturism condus de A.F., de 42 ani, din comuna Dostat, județul Alba și pentru a evita impactul cu un alt autovehicul care circula din sens opus, motociclista a virat dreapta, intrând în coliziune cu autoturismul condus de A.F.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni grave în zona capului, rămanand internată în spital.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea