Rămâi conectat

Curier Județean

Accident în lanț la Alba Iulia, provocat de un șofer alcoolizat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii rutieri au intervenit miercuri, 16 iulie, pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe Bld. Republicii, din municipiul Alba Iulia, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit IPJ Alba, “din primele verificări efectuate la locul evenimentului s-a stabilit că Teodor D. (42 de ani) din municipiul Alba Iulia în timp ce conducea un autoturism pe bld. Republicii nu păstrează de siguranţa iar într-un moment de neatenţie a intrat în coliziune cu autoturismul care-l preceda, iar în urma impactului acesta a fost proiectat în auto din fata sa rezultând avarierea celor 3 autovehicule.

Cei trei conducători auto au fost supuşi testării cu aparatul etilotest marca Drager, care pentru Teodor D. a indicat valoarea de 0,65 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar pentru ceilalţi doi conducători auto rezultatul testării a fost negativ.

Numitul Teodor D., a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii  gradului de alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, fapta pedepsită de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea