Rămâi conectat

Curier Județean

Accident în Alba Iulia: Un șofer băut, care a condus cu viteză, a intrat cu mașina în zidul unei case și într-un stâlp de electricitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer din Alba Iulia în vârstă de 34 de ani a intrat cu mașina pe care o conducea, sâmbătă, în zidul unei case, iar apoi a ricoșat într-un stâlp de electricitate, acesta fiind băut, potrivit polițiștilor.

Accidentul s-a produs, sâmbătă seara, la ora 20.40, pe strada Mărășești din Alba Iulia.

Șoferul a mers cu viteză și a pierdut controlul volanului, iar apoi a intrat în coliziune cu un zid și cu un stâlp de electricitate, potrivit Poliției.

El a fost testat cu aparatul etilotest și avea o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

UPDATE IPJ Alba: La data de 07 octombrie a.c., în jurul orei 20.40, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil şi cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate Luni, 1 iulie 2024, SC APA CTTA SA Alba a anunțat programul de raționalizare al apei potabile, din cauza caniculei și implicit al consumului mare de apă. Zonele afectate sunt Unirea, Noșlac, Câlnic, Gârbova, Cricău, Tibru și Craiva. Citește și:  SC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea