Rămâi conectat

Curier Județean

Accident de circulaţie mortal pe DN 74 A, la Şard

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

       Un grav accident de circulaţie s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.00, pe DN 74 A, în localitatea Şard, de lângă municipiul Alba Iulia. Un tânăr de 21 de ani care conducea un autoturism, din direcţia Alba Iulia – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă a pierdut controlul autoturismului, care s-a izbit de un parapet din beton, apoi de balustrada podului peste râul Ampoi, după care a plonjat pe malul râului şi s-a răstoarnat în apă, cu roţile în sus. Din cercetările efectuate poliţiştii au mai stabilit că tânărul purta centura de siguranţă. . Şoferul a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital. În maşină nu se mai aflau alţi pasageri la momentul impactului. (B.P.)

UPDATE: Victima accidentului care a avut loc in jurul orei 14.00 pe raza localitaţii Şard a decedat în urmă cu câteva minute la Spitalul Judeţean Alba. În cauză urmează a fi efectuată necropsia în vederea stabiliri cu exactitate a cauzei decesului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea