Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident de muncă MORTAL pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda. Un bărbat din Alba a decedat pe loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un muncitor, care lucra pe șantierul lotului 3 al autostrăzii Sebeș – Turda, a decedat marți, în jurul orelor 14.30, după ce un panou metalic a căzut peste el.

Accidentul mortal s-a petrecut pe raza localității Aiud, în zona Gâmbaș,(La baltă), precizează reprezentanții IPJ Alba.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, ambulanță și reprezentanți ai ITM Alba, care au demarat o anchetă pentru stabilirea condițiilor în care s-a petrecut tragedia și tragerea la răspundere a celor responsabili.

Nu avem încă informații despre vârsta bărbatului decedat și localitatea de domiciliu a acestuia. Nu se cunnoaște pentru moment dacă muncitorul era angajat al contructorului lotului 3 – asocierea Tirrena Scavi SpA, Societa Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A, sau a unei societăți cu contract de subantrepriză.

UPDATE: Bărbatul cre și-a pierdut viața se numește R.I., avea 56 de ani şi locuia în localitatea Vinţu de Jos. Acesta era angajat sudor la sociteatea Pomponio Logistic SRL. La momentul producerii accidentului, sudorul efectua lucrări la un pod din pontoane amenajat peste râul Mureș în zona de şantier, când un  panou metalic de 1,5 tone s-a prăbușit peste el, ucigându-l pe loc.

UPDATE comunicat IPJ ALBA:Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că R.I., de 56 de ani, din Alba Iulia, angajat al unei societăți comerciale ce desfășoară lucrări pe şantierul autostrăzii, a fost prins sub o placă metalică cu dimensiunea 3,5 X 2 metri şi a decedat. Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea