Accident de muncă MORTAL pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda. Un bărbat din Alba a decedat pe loc

santier autostradaUn muncitor, care lucra pe șantierul lotului 3 al autostrăzii Sebeș – Turda, a decedat marți, în jurul orelor 14.30, după ce un panou metalic a căzut peste el.

Accidentul mortal s-a petrecut pe raza localității Aiud, în zona Gâmbaș,(La baltă), precizează reprezentanții IPJ Alba.

ELIT

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, ambulanță și reprezentanți ai ITM Alba, care au demarat o anchetă pentru stabilirea condițiilor în care s-a petrecut tragedia și tragerea la răspundere a celor responsabili.

Nu avem încă informații despre vârsta bărbatului decedat și localitatea de domiciliu a acestuia. Nu se cunnoaște pentru moment dacă muncitorul era angajat al contructorului lotului 3 – asocierea Tirrena Scavi SpA, Societa Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A, sau a unei societăți cu contract de subantrepriză.

UPDATE: Bărbatul cre și-a pierdut viața se numește R.I., avea 56 de ani şi locuia în localitatea Vinţu de Jos. Acesta era angajat sudor la sociteatea Pomponio Logistic SRL. La momentul producerii accidentului, sudorul efectua lucrări la un pod din pontoane amenajat peste râul Mureș în zona de şantier, când un  panou metalic de 1,5 tone s-a prăbușit peste el, ucigându-l pe loc.

UPDATE comunicat IPJ ALBA:Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că R.I., de 56 de ani, din Alba Iulia, angajat al unei societăți comerciale ce desfășoară lucrări pe şantierul autostrăzii, a fost prins sub o placă metalică cu dimensiunea 3,5 X 2 metri şi a decedat. Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

foto arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

www 2 decembrie 2014 at 19:38

A fost un inger intre oameni, muncea sa-si intretina familia ( 5 persoane din care 3 minori) isi respecta semenii, era harnic si nu a spuarat pe nimeni cu nimic vreodata. Ingerii nu au loc pe pamant in lumea asta rea, lui, Dumnezeu i-a facut un bine, celor care au ramas le-a lasat o imensa durere.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...