ACCIDENT AVIATIC din Apuseni: Cele două victime au murit din cauza rănilor și a frigului

avion2Rezultatele necropsiei efectuate la Serviciul de Medicină Legală Alba au fost anunțate, marți, la prânz, de dr. Gheorghe Vieru.

În cazul lui Adrian Iovan, decesul a survenit ca urmare a unui „şoc traumatic şi hipotermic, consecinţă a unui politraumatism şi expunerea la temperaturi scăzute”, iar tânara doctoriţă Aurelia Ion a murit ca urmare a unui „mecanism combinat de expunere la temperaturi scăzute şi tulburări de dinamică respiratorie, consecinţă a unui traumatism cervico-toracic. Este greu de spus dacă puteau fi salvaţi, nu avem toate datele de laborator ca să ne confirme diagnosticul macroscopic. Extindem investigaţiile şi o să avem datele necesare”, a declarat Vieru.

ELIT

Întrebat dacă în cazul pilotului Adrian Iovan s-a putut stabili ora exactă la care acesta a decedat medicul albaiulian a spus: ”Nu se poate stabili exact ora survenirii decesului întrucât necropsia a fost efectuată după 12 ore de la deces”.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Marcel 21 ianuarie 2014 at 21:57

…din 1945 noi nu am mai avut razboi in tara, dar totusi tara este plina de generali si colonei, eu ma intreb , ce au facut acesti oameni pt. tara?!! toata viata lor au impins o foaie de hartie de la unul la altul si au fost avansati pt. „merite deosebite” iar in adevaratele situati de urgenta sunt incapabili sa le gestioneze, de ce ??!! Pt. ca au fost avansati doar lingai,rudele sau cei care au mituit pe cei ” incoruptibili” si din aceasta cauza tara noastra este praf si suntem pe ultimul loc in Europa, pt. ca ne conduc niste incapabili si analfabeti.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...