Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident auto pe DN1, în zona Cut, lângă Sebeş. 2 victime încarcerate într-un Logan

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier între un TIR şi un autoturism a avut loc sâmbătă, 26 mai, în jurul orei 15.30, pe Dn 1, în zona Cut, la circa 15 km de la Sebeş în direcţia Sibiu.


Un TIR înmatriculat în Turcia a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Dacia Logan, proprietatea SC Straco Group, compania care efectuează lucrările din zona Sebeşului pentru bucata de autostrada Orăştie -Sibiu.

Doi bărbaţi, dintre care unul a ajuns în stare gravă la spital, au necesitat intervenţia serviciului de descarcerare al ISU, care a salvat victimele dintre fiarele contorsionate ale Loganului.

Potrivit IPJ Alba, în timp ce autoturismul era angajat pentru a face virajul spre stânga, spre localitatea Cut, un TIR maca Renault, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, nu a mai putut încetini suficient şi a intrat în plin în maşina care circula regulamentar. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

Cel mai grav rănit a fost S.T. de 57 de ani, din Călăraşi, pasager pe scaunul din dreapta al Loganului, care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, în comă de gradul II şi cu multiple traumatisme. Bărbatul care se afla la volanul autoturismului, P.I.A. de 55 de ani din Orăştie, a suferit leziuni uşoare, fiind transportat pentru îngrijiri la spitalul din Sebeş.

 

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea