Rămâi conectat

Curier Județean

Accident auto pe DN 1 la iesirea din Sebes spre Sibiu.Se circula pe un singur sens

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc  duminica 29 aprilie, in jurul orei 15.30 pe DN1 la iesirea din Sebes spre Sibiu. 2 persoane ranite au fost transportate la spital. Un sens de circulatie este blocat.

UPDATE: Circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri după aproximativ o oră.

În urma accidentului în care au fost implicate 2 autoturisme, şoferul unei maşini marca Dacia 1310, care circula regulamentar, şi soţia acestuia, pasager pe scaunul din dreapta conducătorului auto au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş. Femeia care locuieşte din localitatea Răhău a fost transferată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, existând suspiciuni de o fractură a claviculei.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare făcută de şoferul  unei maşini marca Dacia Sandero, care fără să se asigure corespunzător a intrat în depăşirea unui TIR, intrând în coliziune cu un auto Dacia 1310, care circula regulamentar din sens opus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei Un bărbat specializat în infracțiuni de înșelăciune a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. Fapta a avut loc în 18 noiembrie 2018, iar dosarul a trecut de faza camerei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea