Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accesul în Cetatea Alba Carolina este şi va fi GRATUIT!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urmare a mai multor confuzii create în ultima perioadă, mai mult sau mai puţin voit, de o parte a politicienilor locali, Primăria Alba Iulia ţine să facă următoarele precizări: accesul în Cetatea Alba Carolina pe Traseul Porţilor se desfăşoară acum în condiţii speciale, fiind restricţionat pe unele segmente din cauza lucrărilor la reabilitarea reţelei de apă şi canal, precum şi datorită lucrărilor de modernizare şi restaurare a mai multor zone cuprinse între Parcul Tricolorului şi Poarta a III-a. La finalizarea lucrărilor accesul PIETONAL în Cetate pe Porţile I, II şi III, la fel ca şi dinspre Catedrala Reîntregirii SPRE Centru va fi GRATUIT! Administraţia locală nu va percepe nicio taxă de intrare în Cetate, acestea fiind doar confuzii pe care le-au produs unii dintre cei care nu cunosc situaţia reală şi care probabil doresc să obţină capital de imagine inducând lumea în eroare.
De asemenea, ţinem să precizăm că accesul în Parcul din Şanţurile Cetăţii şi pe toate traseele prin care se va face legătura dintre diverse părţi ale Municipiului Alba Iulia folosind Şanţurile Cetăţii nu sunt taxabile. Aceasta înseamnă că accesul pietonal va fi GRATUIT!
Facem aceste precizări pentru ca cei care îşi iubesc cu adevărat Cetatea Alba Carolina să ştie că accesul în Cetate va continua să fie la fel ca şi până acum: GRATUIT! (M.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea