Rămâi conectat

Curier Județean

A plecat la muncă în Irlanda și a dispărut fără urmă – Un tânăr din Alba Iulia e căutat de 8 luni, inclusiv de Interpol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

disparutGeorge, un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia, a plecat în Irlanda, la mama lui, în luna ianuarie 2014. S-a angajat la același restaurant unde lucrează femeia iar după două luni, în 16 martie, a dispărut și de atunci nimeni nu l-a mai găsit, nici măcar polițiștii, care l-au dat în urmărire prin Interpol.

Mama sa a povestit pentru PRO TV că la data dispariției era liber, l-a lăsat acasă, iar ea a plecat spre serviciu. Nu l-a mai găsit la întoarcere, iar mesajele disperate lăsate pe Facebook de sora lui au rămas fără răspuns. Apropiații sunt convinși că băiatul a fost sechestrat și nu mai poate lua legătura cu cei dragi.

Rudele spun ca George nu cunostea pe nimeni in Irlanda, in afara de colegii de la restaurant, iar cand a disparut, avea la el doar permisul de munca, actele de identitate si 700 de Euro. Nu lipseau de acasa nici hainele tanarului, nici alte obiecte personale. Politistii din Irlanda nu au reusit sa gaseasca pana acum niciun indiciu in acest caz.

George este un baiat linistit, spun apropiatii lui, si nu a facut niciodata probleme. Cum mama lui lucreaza deja de 13 ani in Irlanda, la inceputul anului s-a dus si el acolo, ca sa-si faca un rost. Si-a gasit repede de lucru la restaurantul unde munceste si femeia, intr-un satuc la 30 de kilometri de Dublin.

„In 16 martie, a disparut. Nu am mai aflat nimic de el. El a disparut cu hainele de pe el, cu buletinul, permisul si 700 de Euro banii de la lucru. Nu parea suparat, telefonul lui a mai sunat 4 zile, dar nu a raspuns nimeni. Eu ma tem sa nu-l fi ademenit cineva undeva, cu ceva, ca-i va fi mai bine si sa fie sechestrat”, a spus sora baiatului.

„Am intrat la el in camera si i-am zis: mami se duce la lucru si i-am lasat 20 de Euro pe masa pentru tigari si paine si i-am zis: te rog sa mai suni. El mi-a raspuns: bine si m-am aplecat si l-am sarutat pe obraz. La lucru nu l-a cautat nimeni, nici acasa, numai daca el a luat legatura cu cineva pe internet si i-ar fi facut ceva propuneri si a cazut in capcana, o victima”, a spus mama baiatului.

Rudele vor sa apeleze acum si la politistii romani, chiar daca este putin probabil ca tanarul sa se fi intors in tara, fara sa le dea vreun semn. George a fost dat in urmarire internationala. El brunet cu ochii verzi, are 1,67 m inaltime, o alunita pe nas, iar pe mana stanga o cicatrice de la o operatie mai veche. Parintii si sora lui spera ca sa apara cineva care sa le poata da cat mai repede o veste despre el.

Sursa: protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea