Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

A luat un pumn și a dat cu lopata: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba după o bătaie pe șantierul Băilor Sărate de la Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A luat un pumn și a dat cu lopata: Ce pedeapsă a primit un bărbat din Alba după o bătaie pe șantierul Băilor Sărate de la Ocna Mureș

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la plata a 1.800 de lei cu titlu de amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

În data de 25 noiembrie 2019, în jurul orei 15:00, mama persoanei vătămate, s-a deplasat pe șantierul viitorului Complex de Agrement Ocna Mureș – unde societatea administrată de aceasta executa niște lucrări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe respectivul șantier l-a întâlnit pe inculpat, iar între aceștia a început un conflict verbal. Ca urmare a acestui conflict, întrucât inculpatul a adresat martorei inclusiv injurii, aceasta l-a sunat pe inculpat pentru a-i solicita sprijinul, cel din urmă deplasându-se la fața locului, unde a luat naștere un conflict fizic cu inculpatul.

În acest context, după ce inculpatul a fost lovit, în mod intempestiv, cu pumnul în zona feței de către persoana vătămată, în momentul în care cea din urmă s-a întors să plece, inculpatul i-a aplicat, din spate, o lovitură cu o lopată, în zona cefei și peste spate, fapt confirmat de mențiunile cuprinse în certificatul medico-legal din care rezultă că persoana vătămată prezenta în zona cefei leziuni traumatice care necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale și care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur.

Conflictul dintre inculpat și persoana vătămată s-a epuizat ca urmare a intervenţiei martorilor, prezenţi în imediata apropiere a locului comiterii faptei, care au intervenit între persoanele implicate în conflict şi l-au deposedat pe inculpat de obiectul contondent.

Cum s-a menționat și în rechizitoriu, apărările inculpatului, în sensul că nu a apucat să folosească lopata din cauza intervenţiei martorilor aflaţi la faţa locului sunt neveridice, întrucât comiterea actului de agresiune fizică de către acesta, astfel cum a fost descris anterior, rezultă neîndoielnic din interpretarea coroborată a probatoriului testimonial administrat în cauză.

Instanța reține că actul de provocare venit din partea persoanei vătămate a determinat o stare de puternică tulburare sau emoție. Lovitura aplicată de persoana vătămată a avut o intensitate ridicată și, în mod cert, a creat inculpatului o puternică stare de tulburare.

Cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea