Rămâi conectat

Curier Județean

A încercat să-și vândă marfa angajaţilor Judecătoriei Sebeş, însă jandarmi i-au confiscat produsele

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Vâlcea a încercat să vândă angajaţilor Judecătoriei Sebeş mai multe produse pentru care nu avea acte legale de provenienţă. A fost surprins de jandarmi şi s-a ales cu marfa confiscată. 

Potrivit Jandarmeriei Alba, “marţi, 28 mai a.c., în jurul orei 14.00, Niculae S. ( 50 de ani ) din Râmnicu Vâlcea a intrat în imobilul în care funcţionează Judecătoria Sebeş cu intenţia de a vinde angajaţilor instituţiei produse de igienă şi de îngrijire corporală. A fost observat imediat de jandarmii care asigură protecţia obiectivului de magistratură şi, în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul nu deţinea acte legale de provenienţă a produselor pe care dorea să le comercializeze. Mai mult, acesta nu a fost în măsură să prezinte documente de certificare a faptului că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale. În aceste condiţii, a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris, iar marfa găsită asupra sa a fost ridicată în vederea confiscării şi depusă în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

Pentru prevenirea acestor fapte, reamintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cei care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant în alte locuri decât cele autorizate şi/sau nu pot dovedi provenienţa bunurilor riscă amenzi contravenţionale  cuprinse între 1000 şi 1500 de lei  şi confiscarea mărfurilor care au făcut obiectul faptelor de comerţ.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident cu pagube materiale, la Sebeș, provocat de un șofer beat mangă: Aflat la volan, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident cu pagube materiale, la Sebeș, provocat de un șofer beat mangă: Aflat la volan, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat Un accident rutier a avut loc marți, 23 aprilie, pe strada Lucian Blaga din Sebeș. Un șofer beat mangă a intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Potrivit IPJ Alba, la data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea