Rămâi conectat

Actualitate

A început instruirea medicilor pentru campania de vaccinare anti-COVID-19: Vaccinul va fi distribuit din 6 centre zonale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începutul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus se apropie, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. A început etapa de instruire a medicilor și asistentelor.

Miercuri, 16 decembrie 2020, a avut loc primul webinar adresat profesioniștilor din domeniul sănătății organizat de Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) cu scopul de a oferi informații detaliate despre campania de vaccinare împotriva COVID-19. Această sesiune de informare s-a desfășurat cu participarea a peste 450 de studenți, profesori și cercetători din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara.

Încă nu a fost avasantă data exactă a începerii campaniei de vaccinare. Știm însă că o primă tranșă, simbolică, de 10.000 de doze, va ajunge anul acesta. Iar alte 600.000 de doze vor ajunge în ianunarie. Vor fi 6 centre zonale, unde va fi livrat vaccinul și de unde va fi distribuit spre județele învecinate. Unul este la Timișoara, iar vaccinurile vor fi depozitate la Spitalul Militar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea