Rămâi conectat

Curier Județean

A găsit un telefon mobil în piața din Aiud și și l-a însușit. Bărbat din comuna Lopadea Nouă, cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, 27 martie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud l-au identificat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Lopadea Nouă, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de „însușirea bunului găsit”.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 22 octombrie a.c., în timp ce se afla în piaţa din Aiud, bărbatul ar fi găsit un telefon mobil, în valoare de 2.900 de lei, pierdut de bărbat din cetăţean din Aiud şi şi l-ar fi însuşit.

Telefonul a fost recuperat şi predat proprietarului, iar faţă de persoana bănuită, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de însuşirea bunului găsit.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare