Rămâi conectat

Curier Județean

A furat peste 2.000 de euro și 200 de lei de la două vârstnice: Care era modul de operare al femeii de 32 de ani din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie de 32 de ani, din Alba Iulia, a fost reținută de polițiști după ce ar fi furat peste 2.000 de euro și 200 de lei de la două vârstnice din județ.

Polițiștii din Sebeș au reținut o femeie din Alba Iulia care este cercetat pentru furturi. Acesta ar fi profitat de neatenția victimelor și le-ar fi sustras bani din poșete.

La data de 15 aprilie 2021, polițiștii din Sebeș au reținut, pentru 24 de ore, o femeie de 32 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de furturi.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în cursul lunii iulie 2021, ar fi profitat de neatenția unei femei de 76 de ani, din comuna Șpring și i-ar fi sustras, din poșetă, suma de 2.050 de euro.

Femeia ar fi procedat la fel și în cursul lunii august 2020, când ar fi sustras, prin același mod de operare, suma de 243 de lei, de la o femeie de 78 de ani, din Sebeș.

În cursul zilei de azi, 16 aprilie, femeia va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea