Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

A furat două telefoane mobile de la o pensiune din Alba. Hoțul s-a ales cu închisoare cu suspendare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A furat două telefoane mobile de la o pensiune din Alba. Hoțul s-a ales cu închisoare cu suspendare

Un bărbat care a furat două telefoane mobile de la o pensiune din județul Alba s-a ales cu patru luni de închisoare cu executare, din partea Judecătoriei Câmpeni.

În rechizitoriu s-a reţinut că la data de 14.04.2022, intervalul 15:00-16:00, inculpatul s-a deplasat cu bicicleta din oraşul Câmpeni în Lupșa pentru a solicita sprijin financiar reprezentanţilor Mănăstirii Lupșa.

Ulterior, acesta s-a deplasat la localul Pensiunea Casa Apuseană, din comuna Lupșa, situat în vecinătatea Mănăstirii Lupșa, unde profitând de faptul că persoana vătămată, angajată ca ospătar la acel local se afla în bucătăria pensiunii, a sustras 2 telefoane mobile, respectiv un telefon mobil marca HUAWEI, model P10 Lite şi un telefon mobil marca HUAWEI, model Y7, care se aflau pe tejgheaua barului.

Pe traseul de întoarcere suspectul a scos cartela SIM care se afla în telefonul mobil marca HUAWEI, model P10 Lite şi a aruncat-o într-un şanţ de pe marginea Drumului Naţional 75.

În urma verificării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale Pensiunii „Casa Apuseană” a rezultat faptul că în data de 14 aprilie 2022 ora 16:29 ( ora camerei 15:32:19) se observă o persoană de sex masculin care poartă un tricou închis la culoare , pantaloni sport pe care se află aplicate dungi albe verticale în partea inferioară , iar pe cap aceasta poartă o şapcă tip „baseball întoarsă”, care intră în pensiune , se deplasează spre „bar” se aplecă peste tejghea şi ulterior se deplasează spre partea din spate a barului, zonă unde se aflau cele două telefoane mobile pe care le sustrage şi apoi părăseşte localul pe acelaşi traseu, probându-se că este vorba de inculpat.

Audiat fiind, inculpatul a recunoscut în materialitatea sa comiterea infracţiunii.

Astfel, Judecătoria Câmpeni a hotărât faptul că „condamnă pe inculpat la pedeapsa de 4 (patru) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt faptă prev. şi ped. de art. 228 alin. 1 din Codul Penal.

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere a inculpatului de 2 (doi) ani, calculat de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea