Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

A fost constituită organizaţia UNPR Şibot

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă s-a desfăşurat la Şibot Conferinţa de constituire a organizaţiei locale a UNPR, eveniment la care au fost invitaţi să participe prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Alba a UNPR – ing. Vasile Crişan, liderul organizaţiei Cugir a UNPR col (rez) dr. ing. Constantin Avădanei – coordonator pentru zona Şibot şi prim-vicepreşedintele organizaţiei cugirene, ing. Vasile Sârbu.
În cadrul reuniunii, Vasile Crişan a trecut în revistă direcţiile de acţiune stabilite la Conferinţa zonală de la Braşov a UNPR din decembrie anul trecut, iar Constantin Avădanei a prezentat aspecte ale Programului politic al partidului la nivel local, precum şi liniile de acţiune viitoare privind dezvoltarea organizaţiei. Participanţii la conferinţă au ales un birou în următoarea componentă:   preşedinte – ing. Marcel Filimon; vicepreşedinţi -Vasile Muj şi Delia Anghel; secretar – Simona Vlaicu; trezorier – Ioan Cordea, iar ca membri – Florin Tănase, Dora Izdrea, Florin Miclăuş, Ioana Anghel, Ioan Goanga, Gheorghe Poenar.
În cadrul aceleiaşi şedinţe au fost constituite organizaţia de tineret -preşedinte – Ioana Anghel şi organizaţia de femei – preşedinte  Dora Izdrea.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea