Rămâi conectat

Politică Administrație

A fost constituită Alianţa Creștin Liberală din Cugir – Copreşedinţii sunt Adrian Teban şi Radu Roşian

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prezenţa a 42 de participanţi (21 PNL şi 21 PDL), luni,  4 august,  s-a desfăşurat la Cugir, şedinţa de constituire a Biroului din Cugir al Alianţei Creştin Liberale.  

În funcţiile de copreşedinţi ai Alianţei au fost aleşi Adrian Teban –preşedinte al organizaţiei Cugir a PNL (primarul oraşului Cugir) şi Radu Roşian- preşedintele democrat liberalilor din Cugir(director tehnic la Parcul Industrial din localitate).

Prim –vicepreşedinţi ai Alianţei au fost aleşi: Emil Nicolae Muntean- director general Parcul Industrial Cugir, Călin Furdui –administrator public la Primăria Cugir (ambii PNL), Marin Morariu –ing. şef S:C. U.M.Cugir şi Paul Kish –administrator firmă (din partera PDL).

În funcţiile de secretari generali ai noii formaţiuni au fost propuşi şi aleşi: Florin Arion –PNL şi Sorin Moldovan –PDL.

Au mai fost aleşi 16 vicepreşedinţi (câte 8 din fiecare partid care formează Alianţa).

De reamintit că Radu Roşian (PDL) şi Nicu;or Mihai (PNL) au fost aleşi, într-o recentă reuniune, covicepreşedinţi ai Alianţei pe Colegiul parlamentar Cugir –Zlatna.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea