Ziarul Unirea

A fost confirmat OFICIAL al doilea caz de COVID-19 la Ocna Mureș. Toate rezultatele la testele efectuate cadrelor medicale sunt NEGATIVE

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

A fost confirmat OFICIAL al doilea caz de COVID-19 la Ocna Mureș. Toate rezultatele la testele efectuate cadrelor medicale sunt NEGATIVE

Până în data de 7 aprilie 2020, în orașul Ocna Mureș numărul persoanelor aflate acum în izolare la domiciliu este de 74, o persoană se află în carantină și două persoane sunt confirmate pozitiv.

De asemenea 5 șoferi de TIR se află în autoizolare.

ELIT

O familie aflată în izolare prezintă simptome specifice COVID-19. Exceptând această familie toate celelalte persoane aflate în izolare sunt afebrile, fără simptom specifice COVID 19, în stare bună de sănătate.

Toate cadrele medicale din Ocna Mureș care au intrat în contact cu pacientul numărul unu au fost testate, rezultatul fiind negativ.

Rugăm si pe această cale locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile impuse la deplasarea persoanelor.

Evitați deplasările care nu sunt neapărat necesare. Dacă totuşi deplasarea este absolut necesară, respectați legislatia referitoare la documentele pe care trebuie să le aveți asupra dumneavoastră, conform Ordonanțelor militare. Deplasările se fac numai având asupra dumneavoastră documentele doveditoare necesare.

Protejându-ne îi protejăm pe cei din jurul nostru, pe cei dragi se arată într-un comunicat al Primăriei Ocna Mureș