Rămâi conectat

Curier Județean

A băut „apă de sticlă” crezând că este suc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Camera de Gardă a Spitalului Orăşenesc Cugir a fost adus copilul A.H. în vârstă de 5 ani, după ce acesta a luat în gură silicat de sodiu, cunoscut în limbaj popular drept „apă de sticlă”. Produsul folosit pentru îndepărtarea petelor de mucegai din încăperi, a fost adus acasă şi lăsat într-un loc uşor de găsit de copil care a confundat sticla crezând că aceasta conţine suc. Medicul de gardă Liliana Voina ne-a declarat că micuţul prezenta arsuri ale cavităţii bucale şi faringiene, fapt pentru care a fost trimis cu salvarea la o clinică de specialitate din Alba Iulia unde în urma tratamentului aplicat situaţia copilului este în afara pericolului. Un accident nedorit ce dovedeşte încă o dată că materialele toxice aflate la îndemâna copiilor nesupravegheaţi pot deveni foarte periculoase. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea