Rămâi conectat

Curier Județean

Bătaie cu sticle şi scaune într-un bar din Vinerea. Doi fraţi din comună s-au bătut cu trei bodyguarzi din Cugir

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţia Oraşului Cugir a început cercetarea penală într-un dosar în care sunt implicaţi doi fraţi din comuna Vinerea şi trei angajaţi ai unei firme de pază din Cugir.

Sâmbătă, 23 iunie, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un local public din Vinerea, între mai multe persoane, s-a produs un scandal. Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au intervenit şi au reuşit aplanarea conflictului.

În urma cercetărilor efectuate ulterior s-a stabilit că V.V.P., de 38 de ani, din Vinerea, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a lovit cu pumnul în masa la care stătea cu alte persoane, împrejurare în care câteva sticle de bere s-au răsturnat şi s-au spart.

Patronul barului a cerut intervenţia societăţii de pază cu care au un contract. La scurt timp, la intervenţie au ajuns trei agenţi de pază, respectiv C.V.G., de 32 de ani, M.C.I., de 26 de ani şi F.M.M., de 26 de ani, toţi din Cugir. Încercând să-l scoată afară din local pe scandalagiu, între bodyguarzi şi acesta s-a produs o altercaţie. În ajutorul lui V.V.P. a sărit şi fratele său, ieşind o bătaie în toată regula.

Potrivit IPJ Alba, cei 5 şi-au aplicat reciproc lovituri, au distrus mai multe obiecte de mobilier din bar şi au spart mai multe sticle goale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate Luni, 1 iulie 2024, SC APA CTTA SA Alba a anunțat programul de raționalizare al apei potabile, din cauza caniculei și implicit al consumului mare de apă. Zonele afectate sunt Unirea, Noșlac, Câlnic, Gârbova, Cricău, Tibru și Craiva. Citește și:  SC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea