Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Scandalagiu de 19 ani, încătuşat de poliţişti la Sîntimbru

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Sîntimbru, aflat sub influenţa alcoolului a provocat un scandal într-un bar din comună, agresând şi înjurând persoanele aflate în zonă.

Miercuri seară, la orele 22.00 poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Sîntimbru au fost sesizaţi în legătură cu zarva produsă de scandalagiu şi s-au deplasat imediat la faţa locului. Aici l-au găsit pe K.V.S., de 19 ani, din comuna Sîntimbru, care era în stare vădită de ebrietate şi care a continuat să se manifeste agresiv chiar şi după intervenţia poliţiştilor.

Oamenii legii au procedat la încătuşarea sa şi l-au condus la sediul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos să se liniştească. Aici i-au aplicat o amendă şi au întocmit faţă de acesta, actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si liniştii publice.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea