Rămâi conectat

Cultură Educație

Holcim România pregătește tineri absolvenți de liceu pentru industria construcțiilor în cadrul Școlii Tehnice Holcim, un program de școlarizare gratuit prin intermediul căruia vor deveni angajații companiei !(P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Holcim România pregătește tineri absolvenți de liceu pentru industria construcțiilor în cadrul Școlii Tehnice Holcim, un program de școlarizare gratuit prin intermediul căruia vor deveni angajații companiei !

Programul educațional inițiat de Holcim România va începe în septembrie 2025 și are o durată de școlarizare de 2 ani. Toate costurile de școlarizare sunt suportate integral de companie, iar la sfârșitul anilor de studiu, absolvenții vor primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și al Educației cu calificarea de Tehnician în industria cimentului, și loc de muncă în una dintre locațiile Holcim sau Somaco 

Oferta educațională a Școlii Tehnice Holcim din Aleșd se adresează absolvenților de liceu cu profil tehnic sau real care au vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Este un program acreditat de către Ministerele Muncii și al Educației în cadrul căruia tinerii își vor dezvolta cunoștințele tehnice prin colaborarea cu specialiști ai companiilor Holcim România și Somaco Grup Prefabricate, vor învăța să lucreze în echipă și, în același timp, se vor dezvolta pe plan personal într-un mediu sănătos și productiv.

„Prin intermediul Școlii Tehnice, ne dorim să aducem alături de noi tineri dornici să descopere această industrie a construcțiilor, care contribuie semnificativ la dezvoltarea comunităților. Suntem mândri că, prin intermediul acestui proiect, ne aducem aportul la formarea noilor generații de profesioniști și ducem mai departe angajamentul nostru de a investi într-o noua generatie de tehnicieni in industria cimentului”, a declarat Claudiu Iorga, director fabrica Holcim Ciment Alesd.

Modulul general de educație va fi asigurat de către profesorii Colegiului Tehnic “Alexandru Roman” din Aleșd, județul Bihor și include materii precum: matematică, fizică, chimie, engleză, germană, desen tehnic și IT.

Sesiunile practice sunt asigurate de specialiști în industria construcțiilor din cadrul Holcim și Somaco și vor include procesul si tehnologia de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă și electrică, calitatei, tehnologia prefabricatelor, securitate și sănătate în muncă, protecția mediului. Programa include și materii de specialitate precum desen tehnic,  tehnologia prelucrării materialelor, organe de mașini și electrotehnică aplicată.

Scoala Tehnica Holcim – Un program de școlarizare gratuit 

Pe tot parcursul proiectului Holcim asigură pregătirea teoretică și practică, burse de merit pe perioada anilor de studiu, cazare și masă, transport, toate materialele necesare studiului și echipament individual de protecție.

 Pentru informații suplimentare tinerii doritori sa ia parte acestui proiect sunt rugati sa acceseze www.holcim.ro/ sectiunea Cariere, pe grupul de WhatsApp sau sa contactacteze reprezentantul companiei Holcim la numărul de telefon 0758 016 284.

***

Despre Holcim România

Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.

Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.de Somaco Grup Prefabricate (ce deține 5 fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (cu 3 puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

VIDEO | Proiectul educaţional „Şi eu am un vis”, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia: Dezbateri și prezentări privind aspecte din viaţa cotidiană, performanţele şi realizările obţinute de persoanele cu dizabilități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiectul educaţional „Şi eu am un vis”, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia: Dezbateri și prezentări privind aspecte din viaţa cotidiană, performanţele şi realizările obţinute de persoanele cu dizabilități 3 Decembrie marchează, pe întreg mapamondul, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilități. Este ziua în care fiecare dintre noi poate deveni mai conștient […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea