Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-19), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena.

Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns peste 800 de spectatori dornici să vadă noua formulă a echipei din „Mica Romă”. Considerat derby-ul rundei, meciul a fost unul controlat de formația lui Marco Musso, cu excepția setului secund, adjudecat de vizitatoare (care au condus cu 18-15 și 21-17, gazdele egalând la 23) pe fondul unei ușoare relaxări a oponentelor. Întâlnirea a fost una spectaculoasă și a durat aproape două ore.

Cele mai multe puncte în tabăra gazdelor le-au strâns Marta Matejko – 22 (doi ași și 6 blocaje) și Liza Ruban – 20, iar de partea cealaltă Sooksod și Collar – câte 16. Întâlnirea a fost una spectaculoasă și a durat aproape două ore. Dacă raportul așilor a fost egal (4-4), diferența s-a făcut la blocaje (15-7, în favoarea gazdelor, cele mai multe Marta Matejko – 6).

Volei Alba Blaj: Liza Ruban – 20 de puncte, Katerina Valkova – 4, Marta Matejko – 22, Raisa Ioan – 6, Drussyla Costa/ cpt. – 14, Mara Leao – 12, Diana Vereș (l); au mai intrat Alexandra Ciucu (l), Iman Isanovic, Lenka Skalicka, Paula Partnoi, Isidora Kockarevic – un punct (nu au jucat Olena Kharchenko, Daiana Roman, Monika Krasteva – accidentată). Antrenor Marco Musso.

La rând este o deplasare la CSM Constanța. În etapele următoare sunt dueluri interne cu Corona Brașov (etapa 5) și CSM Târgoviște (etapa a 6-a).

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a noua: Derby tensionat la Șugag, nervi și gol marcat de portarul Anghel (Performanța) de la 70 de metri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a noua: derby tensionat la Șugag, nervi și gol marcat de portarul Anghel (Performanța) de la 70 de metri! Hidromecanica Șugag a învins Performanța Ighiu într-un meci derby ce a avut momente speciale, tensiune, nervi și două cartonașe roșii. Echipa de pe Valea Sebeșului se menține lider, iar pe locul secund a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea