Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Reacția lui Silviu Ponoran după invalidarea candidaturii la Senatul României: LA FEL CA PE DIANA ȘOȘOACĂ, PSD vrea să mă oprească să candidez la Senat!

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Reacția lui Silviu Ponoran după invalidarea candidaturii la Senatul României: LA FEL CA PE DIANA ȘOȘOACĂ, PSD vrea să mă oprească să candidez la Senat!

Silviu Ponoran a anunțat joi seara, după invalidarea candidaturii sale la Senatul României, că nu va renunța la luptă și că se va adresa mai departe Curții de Apel Alba.

Citește și: BOMBĂ | Candidatura lui Silviu Ponoran la Senatul României, INVALIDATĂ de instanță: Hotărârea poate fi contestată cu apel

Azi, contestația PSD împotriva candidaturii mele la Senat a fost admisă de Tribunalul Alba, prin urmare sunt nevoit să continui lupta, adresându-mă, pentru a se face dreptate, Curții de Apel Alba!

Este foarte important să informez cetățenii județului Alba, că această nouă piedică pentru mine este venită de la București! Eu nu am nici o interdicție de a candida la orice tip de alegeri în România, drept pentru care voi continua lupta în justiție și dacă este nevoie până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului!

PSD nu mă va putea opri așa cum a oprit-o pe Diana Șoșoacă!”, a declarat Ponoran.

Reamintim că Tribunalul Alba a invalidat astăzi candidatura lui Silviu Ponoran la Senatul României, ca urmare a contestației PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

LISTA candidaților S.O.S. România, partidul Dianei Șoșoacă, la alegerile parlamentare 2024, din județul Alba: Surpriza de pe locul I, de la Camera Deputaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

LISTA candidaților S.O.S. România, partidul Dianei Șoșoacă, la alegerile parlamentare 2024, din județul Alba: Surpriza de pe locul I, de la Camera Deputaților Partidul Dianei Șoșoacă, S.O.S. România, a reușit să depună liste complete de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 2024, în județul Alba, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Surpriza de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea