Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Mandatul obținut de Dragoș Crișan pentru funcția de primar al Municipiului Aiud, VALIDAT de Judecătoria Aiud

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Mandatul obținut de Dragoș Crișan pentru funcția de primar al Municipiului Aiud, VALIDAT de Judecătoria Aiud

Luni, 14 octombrie 2024, Judecătoria Aiud a validat mandatul de primar obținut de Dragoș Crișan la alegerile locale din 9 iunie 2024, unde a învins-o pe Oana Badea, astfel, PNL a pierdut una dintre cele mai importante primării liberale din județ.

Citește și: Dragoș Crișan, ales președinte al organizației municipale PSD Aiud: „Nu mă feresc să pun umărul la construirea noului PSD și la nivel județean”

Solutia pe scurt: „În baza art. 149 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019, validează alegerea domnului CRIȘAN DRAGOȘ-IONUȚ, în funcţia de primar al MUNICIPIULUI AIUD, judeţul Alba, la alegerile locale din data de 09.06.2024, candidat din partea Partidului Social Democrat, Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu drept de a formula apel pentru cei interesaţi, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică. Cererea de apel se depune la Judecătoria Aiud. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 14 octombrie 2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 373/2024 14.10.2024”

Dragoș Crișan este la primul mandat în calitate de primar al Municipiului Aiud.

Sunt onorat pentru încrederea și susținerea pe care aiudenii mi le-au oferit la alegerile locale din acest an și așa cum am mai spus, vin la primărie cu cele mai bune intenții, cu proiecte serioase și cu o nouă viziune pentru a construi împreună cu cetățenii Aiudul cu adevărat european.

Sunt primarul tuturor aiudenilor, atât al celor care m-au votat, dar și al celor care i-au votat pe ceilalți competitori, astfel încât vreau să mă aplec cu seriozitate și cu bună credință asupra problemelor cu care se confruntă toți cetățenii. Suntem cu toții o echipă, echipa aiudenilor, iar fiecare om este important pentru a construi împreună ceea ce Aiudul are nevoie: UNITATE pentru COMUNITATE!

E mult de lucru în Aiud, iar multe zone au fost lăsate în urmă, fără utilități, fără infrastructură, fără trotuare sau locuri de joacă pentru copii (lucruri normale într-un municipiu care se vrea european). Eu și echipa mea nu vom da vina pe „greaua moștenire”, însă vom spune aiudenilor adevărul, astfel încât să știe situația în care se află municipiul lor, cât de mari sunt problemele, dar mai ales la ce nivel au ajuns datoriile pe care vor trebui să le achite ei și copiii lor.

De asemenea, voi fi primarul care tratează cu aceeași unitate de măsură fiecare aiudean, un primar care ascultă oamenii și se consultă cu ei în problemele administrative.

Le mulțumesc încă o dată tuturor aiudenilor pentru încrederea pe care mi-au oferit-o și le spun că ușa primarului lor va fi deschisă pentru fiecare cetățean. Aștept să îmi preiau oficial mandatul și să fac cu bună-credinţă, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor din Municipiul Aiud„, a declarat pentru ziarulunirea.ro, Dragoș Crișan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Judecătoria Sebeș a validat cel de-al treilea mandat obținut de Dorin Nistor pentru funcția de primar al Municipiului Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

Judecătoria Sebeș a validat cel de-al treilea mandat obținut de Dorin Nistor pentru funcția de primar al Municipiului Sebeș Miercuri, 16 octombrie 2024, Judecătoria Sebeș a validat mandatul de primar obținut de Dorin Nistor la alegerile locale din 9 iunie 2024. Dorin Nistor se află la al treilea mandat de primar al municipiului. Acesta a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea