Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Lituania – România 1-2 (1-1), în Liga Națiunilor, cu Stanciu și Rațiu – integraliști | „Tricolorii”, maximum de puncte sub comanda lui Mircea Lucescu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

România a învins la Kaunas, pe Lituania, scor 2-1 (1-1), după ce a întors scorul, în a patra partidă din Liga Națiunilor, cu Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu integraliști.

„Tricolorii” au maximum de puncte sub comanda lui Mircea Lucescu, după un parcurs impecabil.

N-a fost însă simplu duelul cu Lituania, o echipă arțăgoasă care l-a avut cel mai bun jucător pe portarul Gertmonas, de la „U” Cluj. România s-a impus cu mari emoții, a suferit în final, când adversarii au ratat bune ocazii de egalare.

Albaiulianul Nicolae Stanciu, ajuns la selecția cu numărul 78, l-a depășit astfel pe Adrian Mutu, a fost căpitan al primei reprezentative și iarăși a etalat o evoluție de apreciat. Celălalt jucător din Alba, „spaniolul” Andrei Rațiu (25 de prezențe pentru România) a fost implicat în faza deschiderii scorului de către baltici. Centralul a dictat penalty la o fază extrem de controversată, pentru henț al apărătorului dreapta, lovitură transformată de Kucys (4), decizie considerată greșită de specialiști.

În minutul 18, „tricolorii” au egalat prin R. Marin, după o altă lovitură de pedeapsă dictată pentru henț. România a întors rezultatul în actul secund, când a punctat Drăguș (65), după un contraatac superb purtat pe traseul Drăgușin-Man.

Următorul meci, România – Kosovo, în 15 noiembrie, este considerat „finala” grupei

Foto: ProSport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Călugăr (CSM Unirea Alba Iulia), iarăși titular pentru România Under 19, în remiza cu Spania

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Călugăr (CSM Unirea Alba Iulia), iarăși titular pentru România Under 19, în remiza cu Spania Răzvan Călugăr a fost iarăși titular pentru formația României, de data aceasta pe postul de mijlocaș stânga, și a fost înlocuit în minutul 64 de Techereș, fostul său coleg de la „U” Cluj. În ultimul joc al turneului de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea