Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | DIICOT Alba Iulia: Bărbat reținut pentru trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii la percheziție

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | DIICOT Alba Iulia: Bărbat reținut pentru trafic de droguri. Ce au găsit polițiștii la percheziție

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, de 38 de ani, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc.

Citește și: Traficanți de droguri de mare risc, care vindeau „crystal” la Alba Iulia, condamnați la închisoare

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în intervalul 26 noiembrie – 6 decembrie 2023, persoana în cauză ar fi procurat și transportat din Spania în România, prin intermediul unei societăți de transport, un colet în care ar fi fost ascunse, printre diverse produse alimentare, două pachete vidate în care s-ar fi aflat aproximativ 800 de grame de canabis, destinate comercializării.

În urma percheziției din data de 10 octombrie 2024, au fost descoperiți și ridicați 8.120 de lei, 1.000 de dolari și 770 de euro.

La data de 10 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea persoanei respective.

La data de 11 octombrie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul” Luni, 14 octombrie a.c., în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Mănăstirea Subpiatră, protopopiatul Câmpeni. Citește și: Sfânta Parascheva, sărbătorită de credincioși pe 14 octombrie: Ocrotitoarea celor aflați în nevoi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea