Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

VIDEO | Au început pregătirile pentru Piața de Crăciun 2024 de la Alba Iulia: Se montează luminițele în latura de vest a Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

VIDEO | Au început pregătirile pentru Piața de Crăciun 2024 de la Alba Iulia: Se montează luminițele în latura de vest a Cetății

Au început pregătirile pentru Piața de Crăciun de anul acesta, organizată la Alba Iulia, într-o nouă formulă, sub brandul ”Tradition und Markt”, în parteneriat cu primăria municipiului Alba Iulia.

Citește și: FOTO | Târgul de sărbători de la Alba Iulia devine Piața de Crăciun: Ce noutăți aduce noul concept și când se deschide anul acesta

YouTube video

În imaginile surprinse de reporterii ziarulunirea.ro se observă cum muncitorii lucrează de zor pentru pregătirea cadrului de poveste care va crea o atmosferă magică la Piața de Crăciun.  În prezent, se montează luminițele colorate care vor decora latura de vest a Cetății Alba Carolina.

Reamintim faptul că, Piața de Crăciun debutează în aproximativ 5 săptămâni și se va desfășura în perioada 20 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025 în Cetatea Alba Carolina, intrarea fiind liberă pentru toți participanții.

„Am dat startul împodobirii cu lumini pentru mult așteptata Piață de Crăciun din Alba Iulia! Anul acesta, atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă va transforma orașul nostru într-un tărâm de poveste, plin de strălucire, tradiții și bucurie.

Piața de Crăciun va prinde viață chiar aici, în inima Alba Iuliei, unde veți putea descoperi produse tradiționale, decorațiuni festive și delicii gastronomice autentice. În mijlocul acestei atmosfere de basm, veți găsi cadouri pentru cei dragi și veți crea momente speciale alături de familie și prieteni.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului, sărbătorind tradițiile care ne unesc, într-un cadru festiv, plin de lumină, colinde și obiceiuri îndrăgite”, au transmis organizatorii evenimentului, pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul” Luni, 14 octombrie a.c., în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Mănăstirea Subpiatră, protopopiatul Câmpeni. Citește și: Sfânta Parascheva, sărbătorită de credincioși pe 14 octombrie: Ocrotitoarea celor aflați în nevoi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea