Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Jandarmeria Alba participă la Ștafeta Veteranilor Invictus 2024: Evenimentul, omagiu eroilor și veteranilor României

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Jandarmeria Alba participă la Ștafeta Veteranilor Invictus 2024: Evenimentul, omagiu eroilor și veteranilor României

Și anul acesta Jandarmeria Alba are onoarea de a anunța participarea la Ștafeta Veteranilor Invictus, un eveniment care aduce un omagiu eroilor și veteranilor României.

Acțiunea face parte din seria de evenimente organizate sub egida Invictus România, ce are scopul de a promova valorile naționale, recunoștința față de cei care au servit țara și de a încuraja solidaritatea între generațiile de militari și civili.

La această competiție simbolică, echipele de Jandarmi alături de voluntari vor purta drapelul național trecând prin mai multe localități din județ și participând la momentele comemorative dedicate veteranilor. Evenimentul își propune să reamintească fiecăruia dintre noi despre importanța susținerii eroilor noștri, veterani ai teatrelor de operații din întreaga lume, amintind în același timp de curajul, sacrificiul și dăruirea celor care au luptat pentru libertatea și integritatea României.

Astăzi, 7 octombrie, ștafeta a ajuns în județul nostru la Sebeș, unde în Parcul Primăriei a avut loc un moment de comemorare, după care și-a continuat traseul înspre Alba Iulia în Cetatea Alba Carolina. Maine dimineață, începând cu ora 7:30, ștafeta va continua din Alba Iulia pe traseul Sebeș – Săliște – Sibiu unde vor fi organizate și alte momente de comemorare.

Încă de pe acum Jandarmeria Alba mulțumește tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment și invită publicul să fie alături de participanți pe parcursul traseului ștafetei, oferindu-le sprijin și apreciere pentru efortul lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumurile din comuna Roșia Montană, modernizate de Firma Elis Pavaje: Contract de aproape 17 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumurile din comuna Roșia Montană, modernizate de Firma Elis Pavaje: Contract de aproape 17 milioane de lei Societatea Elis Pavaje Petrești a fost declarată câștigătoare a achiziției publice organizate de Primăria Roșia Montană pentru atribuirea lucrărilor cuprinse în proiectul „Modernizare drumuri comunale și locale în comuna Roșia Montană – etapa I”, în lungime totală de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea