Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Rețele de apă și canalizare pe șase noi străzi din Alba Iulia: Când vor începe lucrările

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Rețele de apă și canalizare pe șase noi străzi din Alba Iulia: Când vor începe lucrările

Șase noi străzi din Alba Iulia vor beneficiar de rețele de apă și canalizare, în viitorul apropiat, lucrări fiind programate să înceapă încă de săptămâna viitoare, reiese dintr-un anunț al primarului municipiului, Gabriel Codru Pleșa.

Citește și: DOCUMENT. Salarii la stat în 2024 | Primăria Alba Iulia: Ce sume de bani încasează angajații plătiți din bani publici

„Am semnat astăzi contractul prin care pe străzile Cerbului, Azuga și Dimitrie Paciurea vom realiza extinderea rețelei de apă (cu branșamente) și a celei de canalizare (cu racorduri), iar pe străzile Măgurei, Dragomirna și Atena vom extinde rețeaua de canalizare (cu racorduri).

Această investiție contribuie la îmbunătățirea condițiilor de viață și sănătate ale locuitorilor de pe aceste străzi, dar și la reducerea poluării mediului, prin eliminarea foselor individuale sau a puțurilor absorbante folosite pentru evacuarea apelor menajere. În același timp, investiția va duce și la creșterea economică a zonei, pentru că o dezvoltare socio-economică este condiționată de existența unei infrastructuri corespunzătoare, în cadrul căreia serviciul de apă-canal reprezintă o componentă foarte importantă.

În urma desfășurării procedurii legale de atribuire, lucrările vor fi executate de compania Instalatorul S.A. Alba Iulia, valoarea totală a acestora fiind de 713.870 lei + TVA, investiția fiind finanțată prin PNRR.

Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună!”, transmite primarul orașului Alba Iulia, Gabriel Codru Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumurile din comuna Roșia Montană, modernizate de Firma Elis Pavaje: Contract de aproape 17 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumurile din comuna Roșia Montană, modernizate de Firma Elis Pavaje: Contract de aproape 17 milioane de lei Societatea Elis Pavaje Petrești a fost declarată câștigătoare a achiziției publice organizate de Primăria Roșia Montană pentru atribuirea lucrărilor cuprinse în proiectul „Modernizare drumuri comunale și locale în comuna Roșia Montană – etapa I”, în lungime totală de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea