Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

ALBA MALL FOOD COURT: REnovăm. REconfigurăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

ALBA MALL FOOD COURT: REnovăm. REconfigurăm

Zona de food court a centrului comercial Alba Mall va fi închisă pentru renovare și reconfigurare. Din ianuarie 2025, lucrările vor continua cu celalalte galerii și cu noi magazine.

Reprezentanții Alba Mall au anunțat că activitatea în zona food court va fi întreruptă începând de luni, 7 octombrie 2024 și se va redeschide miercuri, 27 noiembrie.

Cu ocazia redeschiderii, va fi organizată și o tombolă cu premii, detaliile și regulamentul urmând să fie anunțate pe paginile de Facebook și pe site-ul centrului comercial în următoarele zile.

”Din 7 octombrie, activitatea din zona de luat masa va fi întreruptă. Antik Pizza va continua până pe 14 octombrie, iar cafeneaua Vibe va rămâne deschisă, cu acces de lângă magazinul Inmedio.

REvenim și REdeschidem, pentru tine, pe 27 noiembrie. Iar din ianuarie, anul viitor, vom continua cu celelalte galerii și noi magazine.

Până atunci, pregătește-te să-ți faci REintrarea triumfală în noul food court Alba Mall. Cum? Cu premii de mii de euro la Tombola Super Gustului! Urmărește detaliile și regulamentul, pe FB și mallalba.ro, în zilele urmatoare. #mallulalbaiulienilor”, au anunțat reprezentanții Alba Mall.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Intervenție Salvamont Alba în zona Rîmetea-Vidolm: O persoană s-a rătăcit în spatele crestei Ardașcheia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Intervenție Salvamont Alba în zona Rîmetea-Vidolm: O persoană s-a rătăcit în spatele crestei Ardașcheia Salvamont Alba intervine duminică noaptea în zona Rîmetea-Vidolm pentru recuperarea unei persoane rătăcite. Citește și: VIDEO | Salvamontiștii din Alba, stagiu de pregătire în județul Bihor: Ateliere practice de salvare în mediul subteran speologic în Peștera Cornilor și Peștera Meziad Incidentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea