Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Împreună pentru Bogdan! Apel UMANITAR pentru un bărbat din Alba diagnosticat cu melanom malign: Va fi operat a cincea oară și are nevoie de ajutor financiar

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Împreună pentru Bogdan! Apel UMANITAR pentru un bărbat din Alba diagnosticat cu melanom malign: Va fi operat a cincea oară și are nevoie de ajutor financiar

Un apel umanitar a fost recent lansat pe rețelele de socializare de o tânără din Alba pentru soțul ei Bogdan, diagnosticat în urmă cu doi ani cu melanom malign.

BOGDAN TARCA

Cont: RO71RNCB0003092460690001

De asemenea, pentru a ajuta tânăra familie, a fost amenajată în magazinul Dacia Market din Aiud o urnă în care puteți dona pentru Bogdan!

Bărbatul va fi operat săptămâna viitoare pentru a cincea oara, iar familia are nevoie de ajutor financiar pentru a face față cheltuielilor mari pe care le presupune tratamentul.

Prietenii și apropiații familiei au scos la licitație și diverse obiecte, iar banii obținuți vor fi donați pentru tratamentul bărbatului.

Apelăm la oameni cu suflet mare, avem nevoie de ajutorul vostru! Soțul meu Bogdan este bolnav de doi ani, diagnosticul fiind melanom malign. Joi avem a 5-a intervenție chirurgicală și nu mai facem față cheltuielilor.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră, oameni cu suflet mare, o să fie bine până la urmă!

Orice mică donație pentru noi contează foarte mult! Bunul Dumnezeu să vă răsplătească înzecit! Vă mulțumim!”, a scris soția lui Bogdan pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Intervenție Salvamont Alba în zona Rîmetea-Vidolm: O persoană s-a rătăcit în spatele crestei Ardașcheia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Intervenție Salvamont Alba în zona Rîmetea-Vidolm: O persoană s-a rătăcit în spatele crestei Ardașcheia Salvamont Alba intervine duminică noaptea în zona Rîmetea-Vidolm pentru recuperarea unei persoane rătăcite. Citește și: VIDEO | Salvamontiștii din Alba, stagiu de pregătire în județul Bihor: Ateliere practice de salvare în mediul subteran speologic în Peștera Cornilor și Peștera Meziad Incidentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea