Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | „Românească” pe linie dublă continuă în centrul municipiului Alba Iulia: ”Ne mai mirăm că nu trece ziua fără accident”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

„Românească” pe linie dublă continuă în centrul municipiului Alba Iulia: ”Ne mai mirăm că nu trece ziua fără accident”

Un nou incident periculos în trafic la Alba Iulia a fost făcut public pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook. Un șofer face o „românească” pe linie continuă, pe strada Tudor Vladimirescu, din centrul municipiului.

Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Intrarea în Alba Iulia, mai grea decât cucerirea unei redute: Trafic de coșmar și coloană de mașini până în zona industrială Ciugud

Un șofer a fost surprins de un alt participant la trafic în timp ce iasă cu mașina din parcarea mare din vecinătatea Mercur City Center și în loc să conducă regulamentar până la sensul giratoriu aflat la nici 20 de metri de parcare, alege să treacă pe linia continuă și să își continue drumul.

YouTube video

”Chiar merită să faci o „românească” când ai un sens la 15m mai în față?. Ce câștigi frate când faci așa ceva? Merită riscul să pierzi permisul? Voi faceți așa ceva? Ne mai mirăm că nu trece ziua fără accident”, a scris persoana care a filmat incidentul și l-a făcut public.

În ultimele două săptămâni au fost avut loc zeci de tamponări în Alba Iulia, din fericire soldate doar cu pagube materiale, fără victime omenești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

Cartea unui elev curios să afle continuarea unei povești, ruptă de un dascăl din Alba, iritat de gest: ”A sfâșiat-o de parcă a scos un Hustler sau Playboy”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cartea unui elev curios să afle continuarea unei povești, ruptă de un dascăl din Alba, iritat de gest: ”A sfâșiat-o de parcă a scos un Hustler sau Playboy” De Ziua Educației, când ar trebui să îi prețuim pe dascălii care răspândesc lumina cunoașterii elevilor, un cadru didactic din Alba reușește să devină un real exemplu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea