Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Gloria Bistrița 1-1 (1-1), pe „Cetate”, în derby-ul Seriei 7 | „Alb-negrii”, a doua remiză consecutivă, după ce au jucat finalul în inferioritate!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CSM Unirea Alba Iulia – Gloria Bistrița 1-1 (1-1), pe „Cetate”, în derby-ul Seriei 7 „Alb-negrii”, a doua remiză consecutivă, după ce au jucat finalul în inferioritate!

CSM Unirea Alba Iulia a remizat cu Gloria Bistrița, scor 1-1 (1-1). „Alb-negrii” au luat două puncte în disputele succesive cu contracandidatele, ratând șansa să se instaleze în fotoliul de lider al Seriei 7.

Finalul a fost unul tensionat, cu gazdele în inferioritate numerică din minutul 77, când a fost eliminat Ardeiu. Lupta la vârf rămâne în continuare încinsă, în condițiile în care primele 4 clasate au remizat în disputele directe ale acestei runde.

Cu surpriza Ardeiu în formula de start, „alb-negrii” au avut un start perfect de confruntare și în minutul 16 au deschis scorul din penalty-ul transformat de Giurgiu (faultat Blănaru de portarul R. Avram). Ploaia agasantă dinaintea partidei a dus la reducerea asistenței, circa 500 de spectatori fiind prezenți pe „Cetate”, printre care antrenorii Florin Maxim sau Cosmin Vâtcă. Egalitatea a fost restabilită în minutul 34, la prima acțiune notabilă a vizitatorilor, la reluarea din plonjon, cu capul Covaci, la centrarea de pe stânga trimisă de Benga. Jocul a fost extram de tacticizat, combatantele neriscând în condițiile unui duel cu puncte ce cântăresc dublu, cele două reușite însemnând fazele periculoase din primul mitan.

Uniriștii au început actul secund în ofensivă, iar Blănaru (50) a fost blocat în careul mic de portarul R. Avram. Replica a venit de la lovitura liberă de la mare distanță trimisă de Benga (60) în plasa laterală. Indrei (62) a reluat cu capul peste transversală, iar Buziuc (71) a șutat modest din interiorul careului. În minutul 77, Ardeiu a primit cartonaș roșu direct pentru că l-a tras din postura de ultim apărător, la marginea careului, pe Buziuc, ce scăpa singur. Același Buziuc (87) a reluat peste din careul mic. Tănase (90+2) a luat o acțiune pe cont propriu, încheiată cu un șut alături.

CSM Unirea: Roman – Sebaș, I. Balaur/ cpt., Vomir, Giurgiu (88, Giosu) – M. Boldea, Jorza (64, Istrate) – Indrei (64, Pîntea), Ardeiu, Fetița (80, Tănase) – Blănaru (88, Voinea); rezerve Berța, Ardei, V. Stanciu, R. Nistor. Antrenor Alexandru Pelici.

Gloria: R. Avram – Mitran, Chindriș, Marku, Benga – Tonini – Covaci, Chiorean (83, I. Cristea), Tavarez, Llullaku/cpt. (66, G. Deac) – Val. Alexandru (66, Buziuc); rezerve Began, Morariu, Ghiță, Rasaq, Podea, Creța. Antrenor Cristian Pustai

Arbitri R. Bădărău (Hunedoara), G. Suciu (Câmpia Turzii), R. Spătar (Sibiu); rezervă P. Horvat (Deva) Observatori M. Zgovancu, I. Picioiu (ambii Târgu Jiu).

Fără îndoială un duel al adevărului pentru ambele combatante, rivale în bătălia pentru promovarea în eșalonul superior, un meci care poate lămuri multe, dar mai ales poate oferi avantaj în plan psihologic în condițiile bătăliei pentru Liga 2.

Arbitri Observatori I. Picioiu (Târgu Jiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană), campioană națională la lupte libere!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană), campioană națională la lupte libere! Rezultat remarcabil pentru luptele libere din Blaj, cu o medalie de aur în cadrul Festivalului Micul Luptător! Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană) a câștigat  titlul de campioană națională la lupte libere, categoria 58 kilograme! Sportiva pregătită de Marius Costea și-a învins toate adversarele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea