Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

CS Unirea Alba Iulia – rezultate de excepție la Campionatul Național de Powerlifting. Andrei Irimie a bătut recordul național la proba împins din culcat

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CS Unirea Alba Iulia – rezultate de excepție la Campionatul Național de Powerlifting. Andrei Irimie a bătut recordul național la proba împins din culcat

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, pregătiți de antrenorul Ovidiu Pănăzan, președintele Federației Române de Powerlifting, au obținut rezultate extraordinare la Campionatul Național, desfășurat la Alba Iulia. Cu 267,5 de kilograme ridicate, Andrei Irimie a doborât recordul național la proba împins din culcat, la categoria de greutate 83 de kilograme.

Citește și: Campionatul Național de Powerlifting, a 15-a ediție, la Alba Iulia, o performanță notabilă într-o mare de ipocrizie

Antrenorul Ovidiu Pănăzan, un nume respectat în lumea powerliftingului din România, a fost un mentor și un ghid pentru sportivii săi, contribuind decisiv la formarea unei echipe puternice și coezive. Sub îndrumarea sa, sportivii de la CS Unirea Alba Iulia au reușit să-și depășească limitele și să atingă performanțe de excepție, făcând cinste clubului și aducând onoare orașului nostru.

”Transmit felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele remarcabile pe care le-au obținut. Ne pregătim cu seriozitate pentru competițiile și provocările viitoare. Mulțumim pentru sprijinul acordat directorului CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan”, a transmis Ovidiu Pănăzan.

REZULTATE CS UNIREA ALBA IULIA:

Andrei Irimie, la categoria de greutate 83 de kilograme, s-a impus la seniori pe locul 1, reușind să ridice impresionanta greutate de 267,5 kilograme la împins din culcat, stabilind un nou record național.

Teodorescu Bianca, la categoria de greutate 52 de kilograme, a cucerit locul 1 la juniori 2 (14-18 ani), ridicând 100 de kilograme la împins din culcat și obținând și locul 2 la categoria seniori.

Cojocaru Teodora, la categoria de greutate 57 de kilograme, a câștigat locul 1 la junioare 1 (18-23 ani), cu 125 de kilograme la genuflexiuni și îndreptări, clasându-se și pe locul 2 la categoria senioare.

Cazan Alexandru, la categoria de greutate 120 de kilograme, a dominat competiția la seniori, obținând locul 1 cu 335 de kilograme ridicate la genuflexiuni.

Tiberiu Mureșan, la categoria de greutate +120 de kilograme, a ocupat locul 2 la seniori, demonstrând o forță impresionantă cu 270 de kilograme la proba de genuflexiuni și 240 de kilograme la împins din culcat.

Ordean Daniel, la aceeași categorie de greutate, a obținut locul 3 după ce a ridicat 335 de kilograme la genuflexiuni.

Roxana Deac, la categoria de greutate 69 de kilograme, s-a impus pe locul 1 junioare 2, ridicând 140 de kilograme la proba de genuflexiuni și obținând locul 2 la categoria senioare.

Trif Vlad, la categoria de greutate 105 kilograme, a ocupat locul 2 la proba de îndreptări, cu 285 de kilograme ridicate, iar Oneț Rareș Petru, la categoria de greutate 74 de kilograme, a obținut locul 2 la primul său mare concurs. Meszaroș Adelin, la categoria de greutate 93 de kilograme, a încheiat pe locul 3 la proba de împins din culcat, cu 157,5 kilograme ridicate.

Campionatul Național de Powerlifting de la Alba Iulia a fost nu doar o competiție sportivă, ci și o demonstrație a pasiunii, muncii asidue și dedicării. Rezultatele extraordinare obținute la această competiție sunt o dovadă a valorii și talentului acestor sportivi, care reprezintă cu mândrie CS Unirea Alba Iulia și România în competițiile internaționale de powerlifting.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Puzderie de accidentări la Metalurgistul Cugir | „Roș-albaștrii”, fără 5 jucători importanți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Puzderie de accidentări la Metalurgistul Cugir, „Roș-albaștrii”, fără 5 jucători importanți înaintea duelului cu ACSM Codlea, „lanterna roșie” din Seria 7 Metalurgistul Cugir are un start modest de stagiune, cu o victorie și 4 eșecuri în Seria 7 din eșalonul terț, o justificare a parcursului dezamăgitor fiind numeroasele indisponibilități din efectivul grupării „roș-albastre”. Astfel, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea