Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Alba Iulia și Rimetea din județul Alba în topul celor mai căutate destinații turistice, după ofertele de cazare și rezervări

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Alba Iulia și Rimetea din județul Alba în topul celor mai căutate destinații turistice, după ofertele de cazare și rezervări

Comuna Rimetea din județul Alba se situează pe locul 5 în topul celor mai căutate destinații turistice, în funcție de oferta unităților de cazare și rezervări, alături de municipiul Alba Iulia ce se situează pe locul 10. Reiese dintr-un studiu efectuat de TravelMint, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa rezervărilor hoteliere din România, ce își propune să devină „Google-ul rezervărilor”.

Citește și: Turismul în România: Unitățile de cazare, alimentație și agențiile de turism autorizate pot fi verificate prin Aplicația Europeană InfoCons

Conform celor prezentate de Travel Mint, între cele peste 7500 de oferte prezente și prezentate pe platforma jucătorului pe piața rezervărilor hoteliere din România, comuna Rimetea din județul Alba înregistrează un număr de 49 de unități de cazare, alături de municipiul Alba Iulia cu un număr de 60 de unități de cazare, aflate în topul căutărilor, preferințelor și rezervărilor efectuate de cei care utilizează platforma.

Fondată în Cluj-Napoca, compania Travelminit este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţă rezervărilor hoteliere din România din 2017. Portofoliul Travelminit conţine 7.500 de unităţi de cazare (hoteluri, pensiuni, apartamente) din România active pe platformă, şi acoperă o gamă largă de cazare în toată ţara (litoral, munte, destinaţii balneoclimaterice şi oraşe mari), fiind lider pe piaţa rezervărilor cu card de vacanţă.

Din 2020, Travelminit face parte din Szallas Group, care are în portofoliu 12 platforme hoteliere în Centrul şi Estul Europei (România, Ungaria, Polonia, Cehia, Croaţia), cu vânzări de peste 200 milioane de euro şi peste 500 de angajaţi.

În 2022, Szallas Group (inclusiv Travelminit) a fost achiziţionat de către Wirtualna Polska Holding, una dintre principalele companii de e-commerce şi media din Polonia, cotată la bursă şi cu sediul în Varşovia.

Scopul Travelminit să devină „Google-ul rezervărilor”: „Ne dorim, ca Travelminit să devină modul cel mai simplu, rapid și sigur de a rezerva o cazare, locul unde încep rezervările. Și se finalizează. Știm că încă nu suntem acolo, însă credem și ne motivează acest scop, la asta lucrăm zi de zi.” afirmă reprezentanții Travelminit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Modificarea regulamentului de funcționare a parcărilor de reședință, retras de Primăria Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Modificarea regulamentului de funcționare a parcărilor de reședință, retras de Primăria Alba Iulia Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat  retragerea proiectului de hotărâre nr. 336/2024 privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de reşedinţă din municipiul Alba Iulia, aprobat prin Hotărârea Consiliului local al municipiului Alba Iulia nr. 412/2021 cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea