Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Comuna Ciugud, „în UNIRE stă PUTEREA”: Peste 200.000 de lei ajutor pentru semenii din Galați, afectați de inundații

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Comuna Ciugud, „în UNIRE stă PUTEREA”: Peste 200.000 de lei ajutor pentru semenii din Galați, afectați de inundații

Contribuția oamenilor cu suflet mare din satele comunei Ciugud, o companie de construcții din județul Alba, precum și o decizie a Consiliului Local, a rezultat în strângerea a peste 200.000 de lei ce urmează să fie oferiți sub formă de ajutor semenilor noștri din Galați, afectați de inundații.

Citește și: Primăria Ciugud a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați: „După potop, reconstruim speranța”

 

„UNIȚI în fața dezastrului! Suntem alături de semenii noștri din Galați, care au fost afectați de inundațiile catastrofale!

Primarul Comunei Ciugud, Gheorghe Damian, se află, în aceste zile, în zonele afectate de inundații, unde, cu ajutorul colegilor de la Asociația Comunelor din România Filiala Județeană Galați, încearcă să identifice familii nevoiașe sau cu mulți copii, care au nevoie de ajutor urgent.

Cetățenii din satele comunei Ciugud și o companie de construcții din județul Alba ne-au ajutat să strângem 172.000 de lei, bani pe care îi vom folosi pentru a achiziționa mobilier și sobe pentru iarnă. De asemenea, Consiliul Local Ciugud a decis alocarea din fondul de rezervă a sumei de 30.000 de lei pentru ajutorarea comunei Pechea, una dintre localitățile grav afectate de inundații.

Le mulțumim din suflet oamenilor cu suflet mare, care ni s-au alăturat și au dat dovadă de generozitate, contribuind la ajutorarea celor afectați de inundațiile din județul Galați. Sperăm că împreună vom reuși să aducem un strop de speranță și alinare în sufletele celor care trec acum prin momente grele.

Așa cum spunem mereu, „în UNIRE stă PUTEREA”!”, au transmis reprezentanții Primăriei Comunei Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Prevenirea și combaterea violențelor în Alba: Sistemul de brățări electronice devine operațional

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | Prevenirea și combaterea violențelor în Alba: Sistemul de brățări electronice devine operațional Prevenirea și combaterea violențelor de orice fel reprezintă un domeniu prioritar de acțiune pentru Poliția Română, ce presupune concentrarea eforturilor instituționale, identificarea și implementarea a noi mecanisme de lucru, astfel încât victima violenței să fie protejată, iar agresorul sau agresorii să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea