Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Claudiu Nemeș, numit director executiv în Primăria Alba Iulia. Va coordona activitatea a trei servicii esențiale

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Claudiu Nemeș, numit director executiv în Primăria Alba Iulia. Va coordona activitatea a trei servicii esențiale

Începând din 1 octombrie 2024, Claudiu Nemeș, fost subprefect al Județului Alba, va ocupa funcția de Director Executiv în cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, în Direcția Întreținere și Administrare Domeniu Public și Privat.

În noua sa poziție, Claudiu Nemeș va coordona activitatea a trei servicii esențiale: Serviciul monitorizare zone verzi, salubrizare și toalete publice, Serviciul reparații și întreținerea domeniului public și Serviciul Administrare Piețe, Târguri și Gestionarea Câinilor fără Stăpân.

„Orice problemă sesizată de cetățenii Municipiului Alba Iulia va fi tratată cu seriozitate și profesionalism, astfel încât să fie soluționată în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Claudiu Nemeș pentru ZiarulUnirea.ro .

Noul director executiv a subliniat că principalul său obiectiv este să rămână un partener de încredere pentru locuitorii municipiului: „Cel mai important este ca cetățenii să știe că au în mine un partener deschis dialogului, care pune pe primul loc interesul lor și al întregii comunități. Voi valorifica, fără de excepție, toate cunoștințele acumulate în cei patru ani de administrație publică pentru a aduce un plus de eficiență în activitatea Primăriei.”

Viitoarele priorități asumate ale noului director executiv din Primăria Alba Iulia includ îmbunătățirea serviciilor de salubrizare, întreținerea și modernizarea spațiilor verzi, precum și extinderea și reabilitarea locurilor de joacă pentru copii. În perioada imediat următoare, echipa își propune să deruleze o serie de întâlniri în teren cu asociațiile de locatari și cetățenii interesați, pentru a identifica cele mai bune soluții pentru fiecare zonă în parte. Programul acestor întâlniri va fi anunțat ulterior, inclusiv Asociațiile de locatari îl vor afișa la avizier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Parcările care nu au stație de carburant, de pe autostrăzile din România, ÎNCHISE pentru camioane din 1 octombrie 2024: PETIȚIE online către CNAIR pentru deschiderea spațiilor de servicii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcările care nu au stație de carburant, de pe autostrăzile din România, ÎNCHISE pentru camioane din 1 octombrie 2024: PETIȚIE online către CNAIR pentru deschiderea spațiilor de servicii Mai multe parcări și spații de servicii de pe autostrăzile din România au fost închise de marți, 1 octombrie 2024. Este vorba de locațiile unde nu se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea