Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

FOTO | Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Pentru Tudor, un băiețel din Șeușa, comuna Ciugud, aflat la vârsta când Spiderman, Batman sau Superman sunt cele mai impresionante personaje, eroul care îi colorează copilăria este nimeni altul decât Lae Dreghici, îndrăgitul casacador din județul Alba.

Impresionat de micul fan, Lae Cascadorul i-a făcut o surpriză pe care cel mic nu o va uita toată viața. Cunoscutul cascador l-a vizitat pe Tudor acasă la el și i-a dus chiar și un tablou cu cea mai cunoscută cascadă din cariera lui, din 15 octombrie 1995, când Lae a ”zburat” cu o Dacia 1310 peste 63 de metri prin aer.

”Pentru Tudor, Spiderman, Batman sau Superman nu înseamnă mare lucru. În schimb, Lae Dreghici este eroul copilăriei lui.

Citește și: FOTO-VIDEO: Viața lui Lae Cascadorul – un ”spectacol” demn de Cartea Recordurilor. Povestea albaiulianului care a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri!

Iar astăzi, eroul a dat dovada de cea mai mare superputere: umanitatea. Și-a luat din timpul personal pentru a intra și în universul celor care îl admiră în fiecare zi.

Lae l-a învățat azi pe Tudor că ambiția, curajul și perseverența sunt puterile oamenilor, nu ale personajelor și că ele se dau mai departe de la o generație la alta prin empatie, răbdare și recunoștință. Mulțumim Lae!”, a scris mama micuțului pe Facebook.

La rândul său, Lae Dreghici a fost profund mișcat de simpatia pe care băiețelul i-o poartă și a vrut să îl cunoască față în față, iar întâlnirea dintre cei doi s-a transformat într-o adevărată cascadă emoțională.

”Momente emoționale, trăite la maxim între două generații: o generație ,,la răsăritul vieții” și o generație ,,la asfințitul vieții“.

Nu este puțin lucru să devii idol sau reper de viață pentru un copil atât de tânăr. Urmărește toate postările mele, cu activități extreme și își alimentează copilăria cu toate informațiile despre mine, din discuția cu părinții.

Din respect pentru prietenia noastră, l-am căutat cu mare drag pentru a-l cunoaște și pentru a fi față în fața cu acest minunat copil. Nu cred că avem ocazia de multe ori în viață, să trăim asemenea momente. A fost o ,,CASCADĂ EMOȚIONALĂ” foarte reușită !

Mulțumesc frumos FAMILIE FAINĂ! Vă respect maxim!”, a transmis cascadorul pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Programul de transport public în Alba Iulia, actualizat: Cursă nouă, modificări de traseu și program

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Programul de transport public în Alba Iulia, actualizat: Cursă nouă, modificări de traseu și program Programul de transport public local în municipiul Alba Iulia va fi actualizat, în urma unui Proiect de Hotărâre votat în 26 septembrie 2024 de consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia.  Citește și: VIDEO. Vagonul restaurant al Mocăniței din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea